Discuz!NT|BBS|论坛

发新话题 回复该主题

愛是……(不懂广東話請慎入) [复制链接]

愛是……(不懂广東話請慎入)

有人话过感情本身就系好脆弱 去到某个位就自掘坟墓就如一粒毒药
又或者o系埋一齐都系为o左 FUN 一谂起会黐身就会想逃避 RUN 结合
分开见过听过太多 由始至终从一而终又一串啰嗦你话我口水多我系有感而发
生命唔易明白 唔阻你发达
  你话同佢唔夹想分手但系又唔知点样同佢表白拖拖拉拉又唔一个好o既做法 同佢讲清楚但系佢又话要自杀你咁样挽留一段感情都唔系办法 勉强无幸福 究竟你明唔明白明唔明白
  我唔系讲紧垃圾 你咁大个人 用o下个脑去解答
  命运从未预告 迷糊的国度 想得到 染血的爱又那可修补
过往伤心太早 寂寞时候跳舞 遗忘感叹号 可感到 放弃的爱任意去倾倒
莫问爱是胡涂每个细节 怀念作梦 揣测天真 我做清风每个过去
逃避作弄 可惜悲剧 还依恋你心中
   我想你知道世事唔系每一件都系你谂得咁美好年纪
轻轻o既你又点会想得到 想得到真爱只会出现o系萤光幕度你爱我几多
我又点会唔知道 o系付出o既同时又试o下企向我o既角度睇一睇
谂一谂 唔好再咁胡涂 唔好再为小事烦恼好唔好……
每一章每一节要爱 每一分每一钟去爱 几多不经思考o既爱
这针偏跌进海每一章每一节要爱 每一分每一钟去爱 几多不经思考o既爱
找得到却放开……
不懂广东话

乱入:CRY1
出来混
迟早要还的~
最初由 krishino 发布
不懂广东话

乱入:CRY1

打你PP
最初由 茵 发布
打你PP

出来混
迟早要还的~
heihei, LMF & Sammi
最初由 krishino 发布

;a14 ;a14 ;a38
最初由 茵 发布
;a14 ;a14 ;a38

和和

出来混
迟早要还的~
系边度稳返来加?定系你自己作?不过几顺口,吾错
你话我识吾识广东话啊?
[fly][size=6][color=blue]生活就像强奸,如果没有能力反抗,那就闭上眼睛享受![/color][/size][/fly] [img]http://www.oicq88.net/88/gif.files/pig.gif[/img][img]http://nbuser.com/discuz/attachments/day_040222/vt7Qtw==_yvHWCMMpLccb.gif[/img]
最初由 paris 发布
你话我识吾识广东话啊?

系一首歌黎架, 产地: HK.:CRY1
最初由 paris 发布
你话我识吾识广东话啊?

哇,你都得啦你
几顺口!
晕到一旧旧啊!
发新话题 回复该主题